PENGUMUMAN


widgets

16 July 2012

Sah YB ADUN BATU RAKIT KHAZAN bermusuh dengan MB TEGANU(bukti)

Mat said bukan idola khazan

Memang benar, akhir-akhir ini segala promosi umno untuk Batu Rakit sudah tiada lagi muka Mat Said atau Mat Jidin Ketua Umno Bahagian Setiu. Bukti terbaru tengoklah banner ceramah khazan tu. Muka najib yang ayu pula menjadi regu. Bukannya MB. Ini satu tindakan yang bebal puak umno yang tiada pernah menghormati ketua kerana masing-masing berlumba-lumba bolot harta rakyat. Paling menarik Khazan ni orang Derih Jusoh, dan Mat Jidin pula geng Mat Said. JKKK Kg Maras dan JKKK Kg. Lingai adalah orang Mat Jidin. Jadi Ketua UMNO Cawangan Maras tak dapat jadi Ketua JKKK sebab dia orang Khazan. Maka Cikgu Hadi Ketua Cawangan Maras terkulat-kulat tiada kuasa. Mereka adalah serigala yang tiada pernah kenal daging lahapan itu halaL atau haram.Mereka hanya tahu makan dan kenduri sahaja.
        
 "Pendedahan seterusnya kami akan bongkar bagaimana YB Khazan yang didakwa oleh salah seorang kuat UMNO Kuala Berang merupakan YB tercepat jadi jutawan. Kita dah kumpul bukti dan kiranya sesuai kita akan susurkan dengan tindakan yang sesuai untuk jelaskan kepada rakyat YB Khazan Che Mat adalah cucu Korun terakhir di atas muka bumi ini. Tungguuuuuuuu!"

1 comment:

  1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI    Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

    ReplyDelete